Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от победата
Коментари Харесай

Гуардиола: Заслужавахме да отбележим повече

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от успеха с 1:0 над Олимпиакос, която прати отбора му на 1/8-финал в Шампионската лига. Наставникът похвали своите играчи, като съобщи, че те са заслужавали да завоюват по-убедително.

" Играхме извънредно добре. За страдание не успяхме да отбележим повече голове. Не знам какъв брой удари във вратата имахме. Играхме отлично във всяко едно отношение. Важното е, че към този момент сме в идващия кръг и в този момент можем да обърнем повече внимание на Премиър лийг и на другите шампионати. Големи компплименти за целия тим. Головете ще дойдат. Исками се да вкарваме повече, само че съм сигурен, че един ден те ще дойдат и ще разрушим всичко ", съобщи Гуардиола.

Той разяснява и кончината на легендата Диего Марадона.

" Първата ми мисъл бе за Серхио Агуеро, тъй като Диего е дядо на сина му. Спомням си, че един път в Аржентина видях надпис, който гласеше: " Няма значение какво се постигнал през живота си, значимото е какво си направил за другите ". В историята има няколко невероятни футболисти и той бе един от тях. За хората от моето потомство международното състезание през 1986 година в Мексико бе нещо, което промени спорта към по-добро. От името на Манчестър Сити адресирам огромна прегръдка на неговото семейство ", добави испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР