Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се поддаде на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се поддаде на
Коментари Харесай

Гуардиола: Ако искаме да спечелим ШЛ, трябва да побеждаваме големите отбори

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не се поддаде на страстите след триумфа против Реал Мадрид (2:1) и класирането на 1/4-финалите в Шампионската лига. Той прикани футболистите си да останат крепко стъпили на земята, тъй като ги чакат нови тежки тествания.

" Създадохме доста положения, а двата ни гола паднаха след неточности на Реал. Опитах се да убедя играчите да отиват напред, да нападат, само че против толкоз мощен противник това не е елементарно. Ние се стараем да пресираме и от време на време се получава, различен път - не. Доволен съм от цялостното ни показване ", разяснява Гуардиола.

" Видяхте какъв брой умерено играха футболистите на Реал, в действителност са доста положителни. За нас е значимо, че ги победихме два пъти. Зидан в никакъв случай не беше отпадал на елиминации. Целта ни е да спечелим шампионата. Направихме една крачка, само че в случай че си помислим, че това е задоволително, ще покажем, че сме дребни. А с цел да триумфираш в Шампионската лига, би трябвало да побеждаваш най-големите тимове ", акцентира Пеп.

" Току-що приказвах с хора от Лион и те ми споделиха да съм нащрек. Имаме 8 дни за подготовка. Ще се насладим на успеха, а по-късно започваме да мислим за Лион ", добави Гуардиола.

Като треньор той е побеждавал Реал Мадрид 11 пъти - повече от всеки различен през XXI век. След каталунския експерт се подреждат Диего Симеоне и Ернесто Валверде с по 9 победи против " белите ". Шампионска Лига 1/8 кръг, петък 7 август  Манчестър Сити 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР