Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи много странно изказване,

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи много странно изказване,
Коментари Харесай

Пеп изброи пет отбора, с които Сити не може да се конкурира в момента, включи и Юнайтед сред тях

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи доста необичайно изявление, в което призна, че сега " жителите " не могат да се конкурират с водещите европейски отбори. Испанецът изброи пет тима, като забавното е, че включи измежду тях и Манчестър Юнайтед. " Червените дяволи " завоюваха дербито на Манчестър след победа с 2:1 на " Етихад " в събота, само че като цяло представянето им от началото на сезона е много нерешително. Пеп включи в листата и огромния си съперник Ливърпул, както и Барселона, Реал Мадрид и Ювентус.

" Юнайтед има качества да се пази и качества да контраатакува. Трябва да приемем това. Това е равнището, пред което се изправяме - Ливърпул, Юнайтед, Барселона, Реал и Ювентус. Това са тимовете, с които би трябвало да се срещаме, и може би сега не можем да се конкурираме с тях. Трябва да го приемем, да подобрим нещата и да продължим напред. Може би би трябвало да изживеем това като клуб, с цел да се развиваме. Трябва да приемем действителността.

Истината е, че изоставаме на 14 точки поради нашите неточности, поради качеството на нашите противници, както и поради нещата, които не можем да направляваме. Такава е действителността. Началото на декември е. Има други шампионати, в които да се борим и други мачове. Може би това ще ни помогне за в бъдеще. Не мислим за спечелването на Шампионската лига. Не мисля и за това какъв брой точки би трябвало да спечелим и какъв брой да изгубят съперниците. Ще се опитваме да спечелим идващия мач ", разяснява Гуардиола. Премиър лийг 16 кръг, събота 7 декември  Манчестър Сити 1:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР