Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си виртуална

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си виртуална
Коментари Харесай

Гуардиола: Готови сме за първия мач, но не сме готови за втория и третия

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си виртуална конференция преди подновяването на сезона в Премиър лийг. В нея испанецът, който загуби майка си по време на пандемията от COVID-19, приказва за провокациите, пред които са изправени всички хора, и в частност играчите, които също са човешки същества. Пеп разяснява и идния конфликт със своя другар и някогашен помощник Микел Артета, който на следващия ден се завръща на " Етихад " в ролята на управител на Арсенал.

" Вълнувам се, че ще видя Микел още веднъж. Той е един от най-приятните хора, които съм срещал. Главните настоящи лица в един мач обаче са играчите. С него се познаваме доста добре и знаем всичко един за различен. Той е извънредно значима част от нашите триумфи. Помогна ни доста да бъдем това, което сме.

Готови сме да изиграем един мач, само че не сме подготвени за това след три дни да изиграем още един, а четири дни по-късно - още един. Трябва да вършим ротации и да използваме всички играчи. Футболистите са в естествено положително физическо положение. Мисля само за Арсенал и за това по какъв начин да се възстановим за идващия дуел с Бърнли. Утре ще забележим на какво равнище сме и какво може да създадем по-добре. Всички тимове имаха три, три и половина седмици. Знаем, че това не е задоволително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР