Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе разочарован, че не

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе разочарован, че не
Коментари Харесай

Гуардиола: Представянето ни щеше да е различно, ако ни трябваха точки

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе отчаян, че не приключи сезона в Премиър лийг със загуба. " Гражданите " паднаха с 0:1 от Брентфорд. Това обаче бе мач без значение, защото те към този момент си бяха подсигурили купата. Според наставника, в случай че на отбора му трябваха точки, щеше да се хвърли много по-здраво в този мач, като същото важи и за дуела с Брайтън (1:1) в предния кръг.

" Трябва да признаем, че когато приказваме за мачовете с Брайтън или Брентфорд, някой може да си каже, " о, видях 20 минути от Интер ", " видях Юнайтед още веднъж ". Нормално е да има разпределяне, когато си спечелил купата. За играчите не бе елементарно, само че те изиграха два страхотни мача. Резултатите не са идеални, само че съм сигурен, че в случай че ни трябваха наложителни точки, с цел да станем първенци, представянето ни щеше да е малко по-различно. Момчетата имат потребност от отмора и да презаредят батериите, с цел да са подготвени за последните два финала, които предстоят ", съобщи Гуардиола.
 Брентфорд още веднъж победи първенеца Ман Сити, само че се сбогува с фантазията си за Европа Брентфорд още веднъж победи първенеца Ман Сити, само че се сбогува с фантазията си за Европа
Наставникът призна, че има някои терзания по отношение на умората в играчите му преди финала за ФА Къп с Манчестър Юнайтед другата седмица. Затова той даде отмора на футболисти като Родри, Джон Стоунс, Бернардо Силва, Илкай Гюндоган и Ерлинг Холанд.

" Имаме 4-5 играчи с дребни недоволства, не травми. Те не бяха във форма в последните дни. Футболистите, които не играха тук, бяха в действителност изтощени. Говорих с тях и те бяха душевен изцяло изхабени. Тези, които играха пък го заслужават. Нейтън Аке получи минути Аймерик Лапорт още веднъж игра 90 минути. Кайл Уокър не можа да получи отмора, тъй като нямаме задоволително запаси. Играчите имаха потребност от отмора, само че в този момент ще са с вярната сила за финалите с Юнайтед и в Шампионската лига ", уверен е испанецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР