Мениджърът на Манчестър Сити даде първата си пресконференция преди началото

...
Мениджърът на Манчестър Сити даде първата си пресконференция преди началото
Коментари Харесай

Гуардиола отново говори по темата Бернардо Силва

Мениджърът на Манчестър Сити даде първата си конференция преди началото на Висшата лига, в което трябваше да дава отговор на куп журналистически въпроси.

" Имам възприятието преди всяка първа конференция, че идният сезон ще бъде по-труден от всеки преди него. Не считам, че новият сезон може да бъде по-сложен от предишния, само че ще бъде. Всеки клуб в челото надгради, мениджърите на всички тимове са въодушевени и по тази причина Висшата лига е най-хубавото състезание.

Тази година ни предстоят два сезона - един преди Световното състезание, в който не можеш да спечелиш купата, само че може да я загубиш. Знаем, че взехме две трофеи с по една точка задатък и знаем, че можем да печелим по 12-14 мача подред, само че Ливърпул също го може. Затова ще бъде доста значимо да стартираме мощно ".

Той бе запитан и за слуховете, че Бернардо Силва може да напусне клуба преди края на трансферния прозорец. " Бих се радвал Бернардо да продължи тук, той е специфичен състезател в отбора. Но каквото има да се случва, ще се случи. Перфектно ще бъде, в случай че той остане, само че в случай че той напусне, това ще бъде, тъй като той е решил по този начин ", изясни Гуардиола.
 Манчестър Сити пазари от Бундеслигата
Манчестър Сити пазари от Бундеслигата

Искат Борна Соса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР