Мениджърът на Маначестър Юнайтед Жозе Моуриньо е споделил пред клубното

...
Мениджърът на Маначестър Юнайтед Жозе Моуриньо е споделил пред клубното
Коментари Харесай

Моуриньо продава Смолинг и Джоунс, набелязал е техни заместници

Мениджърът на Маначестър Юнайтед Жозе Моуриньо е споделил пред клубното управление желанието си да обнови отбраната на тима през летния трансферен прозорец. Според " Мирър " португалецът е взел решение да се раздели с Крис Смолинг и Фил Джоунс, които започнаха като централни бранители в дуела с Нюкасъл и отнесоха голям брой рецензии за представянето си на " Сейнт Джеймсис Парк ".

Два от съперниците на Манчестър Юнайтед - Сити и Ливърпул, похарчиха съществени суми за централни бранители през тази зима. Мърсисайдци заплатиха 75 милиона паунда за Вирджил ван Дайк, до момента в който " жителите " взеха Аймерик Лапорт против 57 милиона. Моуриньо е изискал от шефовете също да бъда приготвена значима сума за нови играчи в тази зона.

Според " Мирър " набелязаните са Хари Магуайър от Лестър и френският защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан.

Изданието прибавя, че още в идващия мач Моуриньо ще заложи на Маркос Рохо и Виктор Линдельоф, които ще стартират като двойка централни бранители. Любимецът на португалеца Ерик Байи пък пропусна последните три месеца поради травма. Той би трябвало да се завърне в игра до края на февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР