Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че въпросите дали ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че въпросите дали ще
Коментари Харесай

Клоп: Нов договор с Ливърпул? Нека първо изиграем сезона

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че въпросите дали ще преподпише с клуба идват прекомерно рано, с цел да може да им отговори. Германецът пожела първо да премине през задаващия се сезон 2019/2020 и чак тогава ще мисли по тематиката.

По принцип харизматичният експерт има съглашение с „ червените” до 2022 година, което значи, че европейският клубен първенец няма причина да се тревожи за обозримото бъдеще. Въпреки всичко притежателите на клуба намекнаха, че са подготвени да предложат по-дълъг договор на Клоп с по-добри персонални условия.

„ Не разбирам тези въпрос. Нека изиграем сезона. Ако нещата се развият добре, то всички ще сме удовлетворени. Ако не е по този начин, то тогава няколко души ще бъдат щастливи, че нямам 7-годишен контракт тук”, съобщи Клоп в изявление за „ Скай Спортс”.

„ Има задоволително време. Никога не съм възнамерявал живота си 4-5 години напред, тъй като това няма никакъв смисъл. Това, което може да се случи от този миг нататък е да вземем решението в точния момент. Не мисля, че това е в този момент му е времето даже да мисля по този въпрос.”

В същото време Клоп разиска и вероятността Ливърпул да направи опит за привличането на Гарет Бейл. „ Бейл е футболист на Реал Мадрид и в случай че напусне, то това ще бъде извънредно скъпо и ще върви с голяма заплата. Той е изумителен футболист, одобрявам го доста, само че не всичко опира до него. Трябва създадеш тим. Един тим не е сбирка от най-хубавите характерности измежду играчите. Те би трябвало да се трудят дружно.”

„ Ливърпул е дълготраен план. Отборът е в действителност добър. Дали ще има сложни обстановки? Може би. Със сигурност ще има, в случай че доведем нов състезател или двама, или трима. Не споделям, че няма да създадем нищо, трансферният прозорец ще бъде огромна работа, само че хората не мислят за момчетата, които към този момент са тук.”

„ Понякога би трябвало да успокоиш обстановката, да си плащаш сметките, да живееш естествен живот и да живееш в къщата преди да почнеш да строиш нова”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР