Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът му ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът му ще
Коментари Харесай

Клоп: Ако бием Реал, ще ни помнят още 500 години

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че отборът му ще бъде запомнем най-малко за 500 години, в случай че успее да острани Реал Мадрид на финала в Шампионската лига. Сблъсъкът е на 26 май и към този момент се чака с неспокойствие от футболните ентусиасти по света.

Клоп възнегодува от премиите на Салах

Наставникът на мърсисайдци обаче продължава да упорства, че мачът с Брайтън във Висшата лига е от значително значение, защото възможна победа ще подсигурява на отбора присъединяване във Шампионската лига следващата година.

В момента Ливърпул е четвърти в класирането с актив от 72 точки, само че Челси диша във врата на мърсисайдци със 70.

Клоп: Мачът с Брайтън е по-голям от финала на Шампионска лига

"Ако някой ми беше споделил преди началото на сезона, че в последния ден от сезона всичко ще бъде в личните ни ръце, щях да приема предизвикването. В момента не мога да мисля за финала на Шампионската лига. Трябва да се концентираме върху идния ни мач и да го спечелим, с цел да сме сигурни, че ще играем Шампионската лига през идната година. Длед това имаме две седмици да се подготвим за мача с Реал. За да бъдем запомнени в идващите 500 години обаче, ние би трябвало да спечелим мача с Реал сигурно ", безапелационен е Клоп.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР