Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът трябва да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът трябва да
Коментари Харесай

Клоп: Няма смисъл да мислим за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че тимът би трябвало да реагира след загубата от Наполи. В неделя мърсисайдци одобряват Манчестър Сити на “Анфийлд” в дербито на върха във Висшата лига.

“Срещу Наполи не са адаптирахме към тяхната игра. В отбрана не бяхме добре. След срещата видях доста по-ясно, че те са заслужавали успеха. Взимахме неверни решения. Имаме три дни, с цел да покажем на момчетата какво не беше наред, само че не съм не запомнил по какъв начин играехме против Челси. Трябва да останем спокойни. Трябва да покажем реакция. Не желаех да загубим в Неапол, само че можем да използваме това. Почувствахме загубата и не желаеме още веднъж да изпитваме това чувство”, разяснява Клоп.

“Няма смисъл сега да мислим за купата, добави наставникът. - Предстои ни домашен мач против Ман Сити и ще бъде мъчно. Ман Сити постоянно е мъчно, даже когато спечелихме с 3:0 в Шампионската лига. При 4:3 те играха доста добре, не се отхвърлиха при 4:1.”

BREAKING: Jurgen Klopp has confirmed Naby Keita suffered a back spasm during @LFC's game against Napoli but he could be available to play @ManCity on Sunday. #SSN pic.twitter.com/w4QXMWq7HY
— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 5, 2018
“Трябва да бъдем безгрешни, да бъдем на върха на опциите си, с цел да предотвратяваме техните офанзиви и да сътворяваме благоприятни условия пред тяхната врата. Очаква ни доста работа, само че няма проблем с това”, сподели още Клоп.

Мениджърът разяснява и възможностите на Наби Кейта да играе против Сити, откакто получи травма при започване на дуела против Наполи: “Той имаше конвулсия в гърба. Ако през днешния ден може да тренира, ще забележим. Утре ще решаваме. Не наподобява съществено, тъй че има късмет, само че не знаем.” Премиър лийг 8 кръг, неделя 7 октомври  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР