Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че неговият отбор няма

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че неговият отбор няма
Коментари Харесай

Клоп: Има само един начин, по който можем да играем във финала

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че неговият тим няма да изневери на стила си и няма опция, с изключение на да играе атакуващо против Реал Мадрид във финала на Шампионската лига. Германецът счита, че съставът му е задоволително мощен, с цел да може да се пребори за триумф. Въпреки значимостта на дуела, Клоп държи на това неговите играчи да се забавляват в Киев.

Мениджърът добави, че Емре Джан, който през днешния ден възобнови тренировки след дълго лекуване на травма в гърба, има късмет да играе на финала, само че това към момента не е несъмнено.

Всичко зависи от това по какъв начин ще реагира той на натоварването. Преди 10 дни не съм си и помислял, че може да направи това, което направи през днешния ден. Новината е доста позитивна, само че би трябвало да изчакаме да забележим по какъв начин ще се усеща на следващия ден. Той доста желае да бъде част от състава. Дали има нова информация за неговото бъдеще? Нямам никаква визия. Това обаче не е значимо сега. В момента той е тук на 100%, само че в действителност нямам визия какво ще стане.

Финалът идва в доста подобаващ миг. Имахме задоволително време да се подготвим.

Реал Мадрид е тим от най-висока класа. Не мисля, че сега има някаква опция за нас, с изключение на да играем атакуващо. Това е нашият метод, само че се адаптирахме и станахме по-зрели в избрани обстановки.

Ако не бяхме задоволително мощни в психически аспект, нямаше да сме на край. Имаше доста разнообразни обстановки, пред които трябваше да преминем. Тези момчета могат да се опрат на личните си качества. Проблемът е, че и другият тим е доста мощен. Това обаче не значи, че знаем по какъв начин ще приключи този дуел.

Това е нещо доста огромно, само че въпреки всичко е нещо, на което би трябвало да се наслаждаваш. Ще се опитаме да създадем това. Знаем какво значи за хората в Ливърпул и за почитателите по света. Реал е доста по-опитният тим. Опитът е доста значим, само че не е единственото значимо нещо. Особено във футбола. Той ти дава преимущество, само че това може да обезщетено с готовност и себераздаване. Те освен завоюваха шампионата в последните му две издания, само че го направиха със същия състав. Като група, те са доста мощни. Но това е футбол. Ние имаме късмет. Нека се опитаме ", съобщи Клоп. Шампионска Лига final кръг, събота 26 май  Реал Мадрид 21:45  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР