Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не можем да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не можем да
Коментари Харесай

Клоп за двата мача за 24 часа: Не можем да продължаваме по този начин

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи, че " не можем да продължаваме по този метод ". Думите му пристигнаха в подтекста на решението клубът да има два публични мача на повече от 5000 км един от различен за 24 часа.

" Трябва да намерим решения. Проблемите са явни. Всяка година вършим едно и също. Някои го намират за занимателно - " пет мача за три дни, дано забележим какво ще стане ", съобщи Клоп след успеха с 2:1 против " Генк " в Шампионската лига.

На 17 декември " Ливърпул " играе с " Астън вила " в четвъртфиналите за Купата на лигата, а ден по-късно има мач от международното клубно състезание в Катар. Първоначално Клоп предизвести, че алените могат да се отдръпват от Купата на лигата, в случай че не се откри нова дата. Във вторник клубът заяви, че ще употребява два разнообразни състава, с цел да могат мачовете да се изиграят.

От 23 ноември до 2 януари " Ливърпул " ще има 12 срещи за 37 дни в три шампионата.

" Искаме ли да сътворяваме неприятности за ФИФА и Английската футболна лига? Вероятно не и почитаме шампионатите. Играеш на международното клубно състезание, единствено в случай че спечелиш Шампионската лига, а това не става пет милиона пъти в живота ти и по тази причина би трябвало да уловиш тази опция ", уточни германецът.

Клоп напомни предходни случаи със сходни проблеми и съобщи, че съгласно него е безсмислено полуфиналите в Купата на лигата да са в два мача.

Би Би Си написа, че има два полета от Бирмингам и Лондон до Доха, с които е допустимо последователи на " Ливърпул " да посетят и двата мача за 24 часа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР