Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е очаквал резултатът

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е очаквал резултатът
Коментари Харесай

Клоп: Очаквах този резултат в Манчестър, титлата ще се реши в последния кръг

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че е очаквал резултатът в дербито на Манчестър да бъде тъкмо подобен, какъвто се получи. " Гражданите " завоюваха с 2:0 на " Олд Трафорд ", като с тази победа се изкачиха преди всичко в класирането. Клоп желае неговият отбор да завоюва идващите си два мача, с цел да може интригата да се резервира до последния кръг. Германецът акцентира, че това е единствено началото и този сезон е първият, а не последният, в който неговият тим се бори за купата.

" Ако спечелим идващите си два мача, това ще значи, че купата ще бъде решена в последния кръг, което е нещо доста особено. Точно върху това се концентрираме.

Очаквах този резултат в дербито на Манчестър. Юнайтед опита каквото може, изключително през първото полувреме, само че беше ясно, че не могат сега да устоят на Сити 95 минути. В някои моменти нямаха и шанс.

Да, и двата обора заслужаваме купата, само че това няма по какъв начин да се случи. Ще бъдем в борбата до самия край. Не играем единствено за това да станем първенци, въпреки че това е една от огромните цели. Но ние не се борим за купата за финален път, а за първи. Клубът и почитателите чакат дълго време. Малко е изненадващо, че сме в борбата от позиция на това, че през предишния сезон изоставахме на 25 точки. Остават ни три мача, които желаеме да спечелим. Това е. "

Германецът бе запитан и за слуховете за Лоренцо Инсиние, които изрично отхвърли: " Няма да привличаме Инсиние. Той е доста добър футболист, само че има дълготраен контракт с Наполи, тъй че даже няма да се опитаме. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР