Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че Челси е направил

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че Челси е направил
Коментари Харесай

Клоп поздрави Челси за трансфера

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че Челси е направил добър избор, подписвайки с атакуващия полузащитник на Борусия (Дортмунд) Кристиан Пулишич. 20-годишният американец ще се причисли към " сините " идващото лято за 64 милиона евро.

" Той е добър състезател. Познавам го от известно време, проследявам изявите му. Много добър избор за Челси, а също по този начин е добре, че той ще играе още известно време за Борусия. Той ще бъде следващото опитно момче, което ще играе в Англия. Смятам, че това е добре за всички ", съобщи Юрген Клоп пред Sky Sports.

Двамата не съумяха да се засекат в първия отбор в Дортмунд. Пулишич дойде в немския клуб през февруари 2015-а година, само че до лятото играеше единствено за юношите до 17 години. Клоп пък си потегли през лятото на въпросната година. Кристиан въпреки всичко участваше в някои от тренировките на батковците под управлението на немския експерт.

Liebe Borussen () pic.twitter.com/nAKgF1sHdI
— Christian Pulisic (@cpulisic_10) January 2, 2019
През сегашния сезон младокът, чийто дядо е роден в Хърватия, записа 18 мача за Борусия, вкара 3 гола и даде 2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР