Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с комплименти своите играчи

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с комплименти своите играчи
Коментари Харесай

Клоп: Подобен резултат може да се постигне само с фантастична игра

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали своите играчи след триумфа с 5:0 над Порто в 1/8-финалния конфликт сред двата отбора в Шампионската лига. Германецът счита, че сходен резултат може да се реализира единствено с фантастична игра от страна на целия тим.

“Играхме доста професионално, доста зряло и в верните моменти доста нападателно. Действахме добре в отбрана, на контраофанзива и при владеенето на топката. не ни бе елементарно и трябваше да работим крепко, само че в този момент всички могат да се насладят на този триумф. Головете ни бяха фантастични. От отнемането на топката от Ловрен до завършващият удар на Мане при първия гол. След това фантастичното попадение на Салах, а при третия направихме страхотна контраофанзива. Вчиски попадения бяха страхотни и ние се нуждаехме от тях”, съобщи Клоп.

“Видях доста прелестни отигравания довечера. Подобен резултат може да се реализира единствено с фантастична игра от целия тим. Разбира се, Садио блесна със своя хеттрик, само че и Роберто Фирмино свърши прелестна работа. Целият тим игра добре, а това е единственият метод да реализираме успех”, добави германецът.

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 февруари  Порто 0:5краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР