Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заплаши, че тимът му може

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заплаши, че тимът му може
Коментари Харесай

Клоп заплаши: Ако не ни намерят подходяща дата, отказваме участие в турнира

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп заплаши, че отборът му може да не излезе в идващия мач от Купата на лигата на Англия. Мърсисайдци победиха трагично след 5:5 в постоянното време и осъществяване на дузпи " Арсенал ", само че не е несъмнено дали ще играят на четвъртфинал през декември.

Причината е натовареният график на възпитаниците на Клоп. В последния месец за 2019 година " Ливърпул " ще би трябвало да играе и на международното клубно състезание в Доха, Катар, като победител в Шампионската лига, както и в постоянния сезон на Висшата лига.
" Ливърпул " излъга " Арсенал " в мач с 10 ефектни гола и трагични дузпи Двата отбора изиграха свръхестествен мач на "Анфийлд "
" От Лигата ни споделят, че би трябвало да играем за шампионата, което и вършим. Ако обаче за Купата не ни намерят подобаваща дата... И нямам поради в 3 часа през нощта на Коледа... Няма да излезем в мача. Трябва да решат. Ако са насрочили някакви срещи и един от отборите има проблем, значи те би трябвало да се преразгледат. Надявам се да го създадат в този момент. Този проблем е явен и би трябвало да се оправи. Не желая да сме жертвите в тази ситуация. Победихме, ясно е, че желаеме трофея. Доста хора се надяваха " Арсенал " да ни в профил през днешния ден, само че не стана. ", съобщи Клоп след триумфа.

По първичен проект " Ливърпул " би трябвало да изиграе цели 9 мача през декември.

Следващите срещи от шампионата за Купата на лигата в Англия са планувани за 17 или 18 декември. В същото време мърсисайдци би трябвало да са в Доха за международното клубно състезание, което ще се организира от 11 до 21 декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР