Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп веднъж отправи удивителен публичен взрив

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп веднъж отправи удивителен публичен взрив
Коментари Харесай

Юрген Клоп нападна Гари и Фил Невил след най-голямото съжаление на специалиста от Sky Sports

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп един път насочи изумителен обществен гърмеж към Гари и Фил Невил за техните мнения за някогашния вратар на Червените Лорис Кариус.

Проблемът стартира след нестабилните изяви на Кариус сред стикове за Червените против Борнемут и Уест Хям по време на акцията 2015/16. Гари настоя, че стрелецът „ не е задоволително добър “, в случай че Ливърпул желае да завоюва лигата, добавяйки, че германецът „ наподобява нервозен “.

След това Кариус се опита да отвърне на Гари, само че братът на специалиста Фил се намеси и подреди на вратаря „ да си мълчи, да си прави работата, да се прибере, да си изпие чая и да играе футбол. " В отговор Клоп съобщи, че братята Невил са имали анти-Ливърпул стратегия и сложи под подозрение пълномощията на Гари да проучва играчи поради личния му несполучлив престой като управител.

„ Експертите, някогашни играчи множеството от тях, изцяло не помниха какво беше възприятието, когато бяха подложени на критика “, сподели Клоп пред кореспонденти. „ Особено братята Невил; този,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР