Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп възхвали всичките си футболисти след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп възхвали всичките си футболисти след
Коментари Харесай

Клоп: Щях да получа удар при пропуска на Окслейд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп възхвали всичките си футболисти след триумфа над Хъдърсфийлд с 5:0, който още веднъж прати тимът му на върха във краткотрайното нареждане с мач повече от Манчестър Сити. Германецът похвали Наби Кейта за хубавичко работа в отбрана, а също по този начин довери, че е щял да получи „ сърдечен удар” при пропуща след промяната на Окслейд-Чембърлейн.

„ Всичко през днешния ден бе отлично, в действителност брилянтно показване от нас. Подходът към мача бе точният, който желаех, тъй че съм щастлив”, стартира Юрген Клоп.

„ Наби Кейта започва по свръхестествен метод. Той е приключен полузащитник, а през днешния ден направи най-силния си мач, що се отнася до защитната игра. Той е доста бърз в дребни пространства и не можеш да го спреш. Не знам какъв брой тъкмо топки блокира довечера. Хората ме питаха за какво го оставихме една година още в Лайпциг. Той се нуждае от време за акомодация, която благодаря на Господ, че към този момент завърши за него”, продължи германецът.

„ Почти получих удар при пропуща на Окслейд-Чембърлейн, само че видяхте усмивката му. Той е превъзходен човек. По-добър човек е, в сравнение с футболист – представете си го. Окслейд е в действителност свръхестествен играч, тъй че сме щастливи за него. Интензитетът в лигата е висок към този миг след една година неявяване, само че ще работим деликатно с Алекс. Виждате го и на подготовка, а всички са разчувствани. Това бе съвършен мач за Окслейд”, продължи Юрген Клоп.

„ Вече сме фокусиране за идващия ни мач. Имаме поради по какъв начин можем да сътворяваме проблеми за съперника. Това е превъзходен тим, с чудесни играчи, които се оправиха добре против Хъдърсфийлд, тим, който играе доста добре, в сравнение с демонстрират резултатите”, приключи Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР