Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели фаворитите си за триумф

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели фаворитите си за триумф
Коментари Харесай

Клоп разкри своите фаворити за Шампионската лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа любимците си за успех в Шампионската лига. Турнирът ще се организира в нов скъсен формат през август в Лисабон, след финалната му фаза бе отсрочена от рецесията с ковид.

" За мен двата огромни любимеца са Байерн и Ман Сити ", съобщи треньорът, донесъл на Ливърпул първа купа на Англия от 30 години.

" Байерн направи впечатляващ сезон в Германия. След като Ханзи Флик пое отбора, бях впечатлен от това, което направи. Когато погледнете Ман Сити, техния състав... Това са любимците. Мач сред тях би бил доста забавен.

Състезанието ще бъде доста забавно, тъй като ще е изцяло ново. Всеки има потребност от шанс. Ако искаш да спечелиш Шампионската лига, би трябвало да разполагаш с най-хубавия си състав, подготвен за финала, в случай че това е допустимо. Не споделям, че другите тимове нямат късмет, само че мисля, че тези два тима са любимци.

Auch Bayern: Klopp nennt zwei Favoriten auf CL-Titel. #ucl #fcb #lfc https://t.co/k3azJBSCSv
— SPORT1 (@SPORT1) July 5, 2020
Няма тим в света, който да е съвършен. Нито Сити, нито Байерн, нито ние. Нотрябва да си съвсем съвършен в тези моменти, с цел да спечелиш Шампионската лига. Ще виждам шампионата, ще бъде в действителност забавно. За страдание, ние няма да сме част от него ", показа още Клоп.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР