Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че борбата за титлата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че борбата за титлата
Коментари Харесай

Клоп: Премиър лийг не е състезание между два коня

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че битката за купата тази година няма да е единствено сред мърсисайдци и Манчестър Сити. През предишния сезон двата отбора си спретнаха паметна битка. “За мен Премиър лийг не е съревнование сред два коня. Ако беше по този начин, нямаше да знаем, че ние сме вторият кон”, съобщи немският експерт преди утрешния мач с Арсенал.
“We have to be brave, have to play your own football, you have to try to keep possession, you have to be direct. "

The boss analyses our opponents and gives his thoughts on tomorrow's encounter #LIVARS
— Liverpool FC (@LFC) August 23, 2019 “Отново би трябвало да демонстрираме доста. През предишния сезон за първи път изиграхме подобен сезон. Как бихме могли да приемем за даденост, че ще повторим това показване. Трябва да вървим напред и да се развиваме”, показа наставникът на “червените”. Клоп изрази удовлетворение от новия контракт на Алекс Оклсейд-Чембърлейн. “За нас новият му контракт е огромен плюс. Хубаво е, че се обвърза с клуба. Говорихме толкоз доста за него даже когато беше контузен, тъй като има страховит гений. Сега той още веднъж е с нас и е изцяло подготвен да ни помага”, сподели треньорът на ливърпулци.

Специалистът разкри, че Наби Кейта няма да бъде разполагаем за утрешната борба, защото продължава възобновяване си. Относно дуела с Арсенал наставникът показа: “Трябва да бъдем храбри, би трябвало да играе нашия футбол, да се стараем да играем с топката и да нападаме директно”. Премиър лийг 3 кръг, събота 24 август  Ливърпул 19:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР