Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп шокиращо призна, че клубът му

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп шокиращо призна, че клубът му
Коментари Харесай

Ливърпул щял да има интерес към Златан, но...

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп шокиращо призна, че клубът му е могъл да има интерес към свободния сътрудник Златан Ибрахимович. Големият проблем пред германеца и мърсисайдци е предишното на Ибра с безконечния зложелател на тима – Манчестър Юнайтед.

През предишния месец шведският стрелец анонсира в обществените мрежи, че желае да се завърне да играе в Европа след прекарания престой в МЛС и Лос Анджелис Галакси.

Бившият шведски национал се причисли към Манчестър Юнайтед, след което мина в Америка през 2018-а година. „ Не, не съм сигурен, че той самият бил желал да играе при нас, защото ние сме тим, който играе с прекомерно огромен интензитет. Имам огромен почит към него, одобрявам кариерата му, неговите придвижвания и успокоение. Със сигурност щяхме да се пробваме за него, в случай че не беше играл в Манчестър Юнайтед”, показа през усмивка Клопо пред Sportbladet.

„ Футболът му е зрелищен, а като темперамент е приказен. Надявам се да не спре с играта, защото ще липсва доста на света”, приключи Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР