Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че Манчестър Юнайтед

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Клоп: Изглежда Манчестър Юнайтед е единственият отбор, който в момента иска да играе с нас

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че Манчестър Юнайтед е единственият тим, който сега има предпочитание да се изправи против мърсисайдци. Германецът сподели това в отговор на изказването на Оле Гунар Солскяер по-рано през днешния ден, че Ливърпул е съвършеният противник за " алените дяволи " в този миг.

" Те споделят, че ние сме съвършеният конкурент, който може да имат в този миг. Не мисля, че има доста тимове, които желаят да играят против нас в този момент. Изглежда Манчестър Юнайтед е единственият. Колко одобрявам тези мачове? Много! Това е солта на супата. Бих предпочел да се сготвям за този мач цяла седмица, само че това нямаше по какъв начин да стане поради националните тимове. Но и за двата тима е едно и също. Обичам тези мачове ", съобщи германецът.

Запитан дали може да даде съвет на своя сътрудник Оле Гунар Солскяер, Клоп отговори: " Нямам визия какво е ситуацията му. Няма значение какво вие пишете. Важното е какво споделя бордът. Нямам мнение. Бих желал всеки управител да има задоволително време. След първите ми 29 мача тук, нямаше единодушие, че на 100% аз съм точният човек за Ливърпул. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР