Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че крилото Алекс Окслейд-Чембърлейн

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че крилото Алекс Окслейд-Чембърлейн
Коментари Харесай

Окслейд-Чембърлейн с травма на глезена, пропуска най-малко четири мача

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че крилото Алекс Окслейд-Чембърлейн няма да бъде разполагаем за натоварената коледно-новогодишна стратегия в британския футбол.

Окслейд-Чембърлейн повреди външна връзка на глезена във финала на Световното клубно състезание против Фламенго в събота, когато беше сменен наложително в 75-ата минута при успеха с 1:0 след продължения.

Ливърпул играе три пъти във Висшата лига за осем дни, като серията стартира с посещение на втория в класирането Лестър Сити на 26 декември, след което предстоят семейства на Уулвърхамптън на 29 декември и на Шефийлд Юнайтед на 2 януари. Серията приключва с градско дерби с Евертън в шампионата за Купата на Футболната асоциация на 5 януари.

"Една от външните връзки на глезена му е с увреждане. Ще забележим какъв брой време ще отнеме лекуването. Не може да се каже с акуратност. Може да се възвърне бързо, само че може и да е належащо повече време. За мачовете от коледно-новогодишната стратегия няма късмет, едно е ясно, че той повече няма да играе до края на календарната година ", заяви Клоп.

Полузащитникът Фабиньо и централните бранители Деян Ловрен и Жоел Матип, които също са в лазарета, се възвръщат добре, само че и те няма да бъдат разполагаем.
Премиър лийг 19 кръг, четвъртък 26 декември  Лестър Сити 22:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР