Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри какво е казал на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри какво е казал на
Коментари Харесай

Юрген Клоп разкри какво е казал на играчите си на почивката срещу Виляреал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри какво е споделил на футболистите си на полувремето в реванша с Виляреал (3:2).

„ Мърсисайдци “ се класираха за финала в Шампионската лига след победа с 3:2 във втория дуел. Виляреал обаче поведе с 2:0 до почивката, само че по-късно гостите направиха цялостен поврат. От първия мач Ливърпул имаше преднина от 2:0.

Мърсисайдци стигнаха до борбата за трофея в Шампионската лига, където ще играят с спечелилия от срещата Реал Мадрид - Манчестър Сити.

„ По време на почивката споделих на играчите, че би трябвало да играят по-добре през второто полувреме, в сравнение с през първото. Помолих помощниците си да намерят образец за това, което направихме вярно преди почивката. Пример, който бихме могли да използваме още веднъж, с цел да покажем на играчите, с цел да им припомня какво да вършат, само че момчетата ми дадоха отговор: „ Няма такива “, показа Юрген Клоп след срещата в Испания.

“Затова просто споделих на момчетата, че би трябвало да намират по-често свободни зони, да бъдат по-гъвкави и да спрат да оказват помощ на Виляреал”, добави мениджърът.

“Диого Жота не беше нашият проблем през първото полувреме. През първото полувреме имахме 11 казуса на терена “, показа още Клоп.

Мениджърът на Ливърпул похвали работата на своя противник Унай Емери във Виляреал.

„ Какъв необикновен стадион, каква невероятна работа прави Унай тук. Съперникът игра добре, само че ние заслужавахме да победим”, добави треньорът.

„ Фактът, че успяхме да се върнем в мача, е в действителност впечатляващ. Имаме възприятието, че сме изиграли 500 мача през този сезон, тъй че тази победа е голяма ", сподели още Юрген Клоп.

Ливърпул се класира за десетия си край в най-престижния европейски клубен шампионат и трети в последните пет години. Tимът чака спечелилия от дуела сред Реал Мадрид и Манчестър Сити, които довечера се изправят в реванш след 4:3 за " жителите " в първата среща.

Финалът на Шампионската лига ще се играе на " Стад дьо Франс " в Париж на 28 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР