Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова феновете да спрат с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова феновете да спрат с
Коментари Харесай

Клоп порица феновете: Ще празнуваме заедно, когато му дойде времето

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп прикани почитателите да спрат с всеобщите празненства по улиците на града и да съблюдават ограниченията против разпространяването на COVID-19.

Привържениците на мърсисайдци провокираха недоволството на локалната администрация с разюзданото си държание, почнало след последния съдийски сигнал на мача сред " Челси " и " Манчестър Сити ", който ознаменува първата купа на купа от 30 години насам.
Бял прахуляк върху полицейска шапка и почитатели на " Ливърпул " скандализираха Англия Арестуваха 19-годишен последовател, който обстрелваше с фойерверки постройките в центъра на града
В изявление за Liverpool Echo Клоп съобщи, че почитателите на " Ливърпул " са най-хубавите в света, само че те би трябвало да се държат отговорно и да пазят тези, които са най-силно застрашени от епидемията.

" Обичам пристрастеността ви, песните и нежеланието ви да приемате загуби. Обичам отдадеността ви към клуба и познанието ви във футболната игра, както и вярата ви в това, което градим. Кое не обичам ли? Трябва да го кажа - сцените от петък вечер ", сподели германецът.

" Аз съм човек, вашата пристрастеност е и моя пристрастеност, само че в този момент е значимо да отбягваме сходни обществени скупчвания. Дължим го на най-силно застрашените хора в нашето общество, на здравните служащи, на полицията и на градските управляващи. "
" Ливърпул " порица почитателите за разюзданите празненства (ВИДЕО) Полицията дефинира дейностите им за неприемливи
" Ще честваме, когато настъпи верният миг. Ще му се насладим и ще оцветим града в алено. Засега обаче ви апелирам, останете си по домовете допустимо най-дълго. Не е пристигнало времето да се събираме всеобщо в центъра на града или около стадиона. Още при започване на рецесията споделих, че не желая да играем на празни игрища, само че в случай че по този начин ще бъде непокътнато здравето ни, аз мога да го приема. Нищо не се е случило, с цел да трансформира мнението си ", сподели още Клоп.

" Ливърпул " ще получи купата на Англия в последния си домашен мач на " Анфийлд " на 18 юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР