Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че представянето на неговия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че представянето на неговия
Коментари Харесай

Клоп: Не мога да си спомня по-лош мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че представянето на неговия тим в дуела против Брайтън (0:3) е най-лошото, което той си спомня. В този смисъл германецът е оптимист, че подобряването на играта на отбора ще бъде елементарно, защото няма по какъв начин мърсисайдци да наподобяват по-лошо.

„ Разочарованието е голямо. Поздравления за Брайтън. Те изиграха супер мач против неприятен противник. Наистина не бяхме по никакъв начин положителни през днешния ден и не мога се сетя за някаква добра фаза, добър интервал или нещо такова в този дуел. Опитахме се да помогнем на момчета с смяна на групировката, само че това не проработи. Знам, че това е моя отговорност. През второто полувреме още веднъж опитахме да променим нещо, само че още веднъж правехме всичко по неверния метод. На моменти всичко изглеждаше елементарно за Брайтън. Нямаше никаква организация в играта ни.

Как можем да променим нещата? Като организираме играта си. Трябва да е елементарно да се оправим по-добре, тъй като това в действителност бе най-ниското равнище. Не мога да си спомня по-лош мач. Преди него не видях никакви знаци за сходно показване. Подобряването не би трябвало да е толкоз мъчно “, съобщи огорченият Клоп.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР