Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че част от играчите

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че част от играчите
Коментари Харесай

Клоп: Искаме да спечелим всички мачове до края на сезона

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че част от играчите в отбора са се завърнали по-свежи към подготвителния развой от естественото и е останал сюрпризиран от този факт. Футболът в Англия бе спрян в средата на март месец, а Ливърпул, който води с 25 точки преднина в класирането, се нуждаеше от още единствено шест, с цел да си обезпечи предварително купата. Клоп се надява, че това ще стане допустимо най-скоро, само че добави, че " алените " ще се борят за победа във всеки един от оставащите си девет мача от Висшата лига.

" Някои играчи пристигнаха по-свежи спрямо предишното лято, когато имаха по-кратка отмора. Имаме четири седмици за подготовка - три от тях в група, тъй че това би трябвало да е задоволително, с цел да се влезем във форма ", сподели германецът пред Би Би Си.

" Още от първия мач ще играем на 100 %. Хубаво е, че сме покрай купата, само че знаем, че още не сме я спечелили. Имаме още 27 точки за печелене и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим всички от тях. Ние още не сме първенци. Имаме да играем мачове и да ги спечелим. Не желая да вземем две победи и да спрем. Трябва да работим крепко във всеки мач ", изясни Клоп.
Той добави, че футболът му липсва ужасно доста и няма самообладание още веднъж да застане край страничната линия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР