Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи изключително добри новини преди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи изключително добри новини преди
Коментари Харесай

Тиаго и Мане на линия за дербито на Мърсисайд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи извънредно положителни вести преди идното дерби на Мърсисайд против Евертън. Садио Манче и Тиаго Алкантара възобновиха тренировки, откакто през вчерашния ден и двамата са дали негативни резултати на тестванията за COVID-19. Сенегалецът и испанецът изкараха 10-дневни интервали на самоизолация, откакто се оказаха инфектирани. Алкантара пропусна мачовете с Арсенал и Астън Вила, до момента в който Мане бе навън само при разгромната загуба от бирмингамци.

Според протокола всеки състезател, който е дал позитивен резултат, би трябвало да се самоизолира за 10 дни, след което да има два поредни отрицателни резултата, преди да се причисли към главната група.

Алкантара и Мане ще имат задоволително време за тренировки, което значи, че умерено могат да стартират като титуляри в съботното дерби против водача във краткотрайното класиране Евертън.

Юрген Клоп обаче евентуално няма да може да разчита на Неби Кейта, за който се твърди, че също е дал позитивен резултат по време на лагера с националния тим на Гвинея. Тази информация към момента не е доказана публично от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР