Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали старанието на футболистите в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали старанието на футболистите в
Коментари Харесай

Не стана зрелище, но постигнахме целта си, доволен е Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали старанието на футболистите в мача против Аякс, извоюван с 1:0. Мърсисайдци стигнаха до триумфа след автогол на Николас Таляфико. Клоп пък призна, че дуелът не е предложил упования атрактивен футбол, само че най-важни са били трите точки.

" И двата тима могат да играят по-добре, само че е хубаво, че победихме. Tеренът беше кален и ни затрудни. Преди три дни беше напълно друго, а и през вчерашния ден на тренировката не изглеждаше по този начин ", установи Клоп.

" Жалко е, че не използвахме ситуациите, които създадохме. Аякс пък имаше удар в гредата. Когато водиш с 1:0, нищо не е решено. Като цяло обаче съм удовлетворен. Не се получи представление, само че искахме трите точки и ги спечелихме ", продължи германецът.

" Не всичко беше идеално, само че ми хареса себераздаването на момчетата. Не знам по какъв начин Фабиньо направи това изчистване от голлинията. Джордан Хендерсън не можа да издържи целия мач, само че игра добре. Рис Уилямс до предходната година се състезаваше на аматьорско равнище, а към този момент има опит в Шампионската лига. Шакири се включи интензивно, Минамино беше превъзходен. Той е същинска машина. Петте смени несъмнено са от изгода ", показа Клоп. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Аякс 0:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР