Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Алекс Окслейд-Чембърлейн за показаното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Алекс Окслейд-Чембърлейн за показаното
Коментари Харесай

Клоп: Имаме нова опция в атаката на тима

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали Алекс Окслейд-Чембърлейн за показаното от него в нетипичната за него позиция на “фалшива деветка”. Като подобен англичанинът действаше в една от двете вчерашни къси контроли на отбора, без значение че по принцип е халф.

“Видяхте, че това несъмнено е една нова алтернатива пред нас - Окс да играе като нападател.. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата”, разяснява наставникът.

Германецът отличи и младока Харви Елиът, който беше пробван като вътрешен полузащитник в случай, че до момента е играл главно на крилото в офанзива или зад нападателя.

Мърсисайдци записаха два пъти по 1:1 против Вакер (Инсбрук) и Щутгарт в инспекции, траяли по 30 минути. Това бяха и първите спаринги на отбора от предсезонната подготовка.

Следващата контрола ще е против Майнц 05 в петък, като тя към този момент ще си е със общоприета дълготрайност от 90 минути. Клоп добави, че и за дуела с някогашния му клуб няма да разчита на Вирджил ван Дайк и Джо Гомес, които неотдавна възобновиха пълноценни тренировки, само че към момента не са изцяло подготвени за игра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР