Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново нападна системата за видео

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново нападна системата за видео
Коментари Харесай

Клоп е бесен, иска промени при ВАР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп още веднъж атакува системата за видео повторения (ВАР). Това се случи след загубата на " мърсисайдци " от Лестър с 1:3 като посетител. Германският експерт съобщи, че би трябвало да има промени в тази тенденция, откакто изравнителния гол на " лисиците " първо не бе зачетен поради засада, само че по-късно решението бе променено.

" Това беше мач, който трябваше да спечелим. Играехме добър футбол, доминирахме, вкарахме гол и можехме и трябваше да отбележим още. Всичко бе наред и по-късно се стартира - дузпа, фаул, засада, няма засада, гол. Това имаше напълно действително въздействие. Това е нещо, което би трябвало да се промени. За мен при първия гол на Лестър имаше засада. Разликата е в това, че си мислим, че тези решения са справедливи, само че не са. Трима футболисти на Лестър бяха в засада. Видях няколко пъти гола и момента, в който те вършат стоп кадър, с цел да се види кой е в засада и кой не. Мадисън към момента не е докоснал топката. Всичко това значи, че към момента някой взима самостоятелно тези решения за това кой е в засада и кой не. Взеха напълно различен миг ", съобщи Клоп

" Вторият гол явно е плод на недоразумение. Това е обстановка, в която някой би трябвало да извика. Не чух никой да извика, което не е готино. Третият гол е нещо, което въобще не одобрявам. Представянето за 75 минути беше извънредно, а по-късно загубихме с 1:3. Това демонстрира в какъв брой сложна обстановка се намираме ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР