Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде дължимото на отбора на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде дължимото на отбора на
Коментари Харесай

Клоп призна: Направихме много лош мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отдаде дължимото на тима на Лестър след загубата с 0:1 в дуела от 20-ия кръг на Премиър лийг. Поражението отдалечи Ливърпул от купата, защото Манчестър Сити може да се откъсне на 9 точки на върха при триумф през днешния ден над Брентфорд.

“Безспорно Лестър завоюва справедливо. Странен мач. Не играхме задоволително добре, даже може да се каже, че направихме доста неприятен мач и всичко като резултат е справедливо. Решенията ни бяха неприятни, може би ни липсваше и шанс, само че всичко към този момент е минало. Създадохме задоволително положения, с цел да спечелим, само че щом сме изгубили, значи е трябвало да създадем още повече. Започнахме добре, само че загубихме темп и по-късно по този начин и не успяхме да си го върнем.

Лестър игра едвам преди два дни и си заслужи изцяло успеха. Те не сътвориха доста положения, само че се бранеха добре. Получи се огромна разлика с Манчестър Сити, само че това в сегашния миг не е мой проблем. Трябва да стартираме още веднъж да играем на нормалното си равнище и тогава успехите ще се върнат”, разяснява Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР