Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Клоп: Благодаря на Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана удовлетворен от успеха с 3:0 над Стоук Сити. След мача той разкри, че е благодарил на Мохамед Салах, който се появи в игра от аварийна пейка и подпечата триумфа на мърсисайдци с два бързи гола.

“Това бе добър мач като посетител против неуместен противник. “Благодаря” бе всичко, което споделих на Мохамед Салах. той направи ужасно включване в тази обстановка. Трябваше да свършим много работа. Питър Крауч бе сложен за запазване, а противникът е мощен и в играта по земя, тъй че трябваше да се борим за всяка втора топка. Все отново считам, че спечелихме изцяло заслужено”, съобщи Клоп.

В мача имаше и един противоречив миг, когато Симон Миньоле получи единствено жълт картон, откакто извърши нарушаване против откъсващия се Диуф. Според наставника решението на съдиите да не покажат червен картон е било вярно.

“Не считам, че Симон Миньоле извади шанс в тази обстановка. Около него имаше още двама играчи, тъй че той не беше финален в защита”, счита германецът.

Премиър лийг 14 кръг, сряда 29 ноември  Стоук Сити 0:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР