Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оприличи младия състав на Челси

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оприличи младия състав на Челси
Коментари Харесай

Клоп: Този Челси ми напомня на моя Дортмунд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оприличи младия състав на Челси с този на Борусия (Дортмунд) при започване на интервала, в който немският експерт стартира работа на " Сигнал Идуна Парк ". В неделя Челси приема водача във краткотрайното класиране на Премиър лийг Ливърпул на " Стамфорд Бридж " в дербито от шестия кръг на британския шампионат.

" Този състав на Челси е доста трогателен. Напомня ми малко на моя в Борусия преди години, когато всички бяха доста млади - може би даже по-млади от играчите на Челси в този момент. Хората непрестанно говореха за това какъв брой са млади футболистите, само че те играеха единствено тъй като бяха положителни, а не поради това, че бяха млади ", разяснява Клоп.

Германецът разкри, че през днешния ден Наби Кейта е възобновил тренировки, а във възобновяване на Алисон Бекер има огромно развиване. " Днес Наби тренира за първи път с тима. Прогресът на Алисон е доста огромен, само че той към момента е навън. Вчера организира леко занятие, само че към момента не тренира с отбора. За Дивок Ориги ще гледаме ден за ден. Не знам какво ще ми каже през днешния ден медицинския щаб. Мисля, че е малко евентуално да бъде подготвен за Челси, само че за какво да изключвам тази опция? "

Премиър лийг 6 кръг, неделя 22 септември  Челси 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР