Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не смята, че клубът ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не смята, че клубът ще
Коментари Харесай

Клоп: Това няма да бъде най-големият трансферен прозорец за нас

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не счита, че клубът ще бъде изключително деен по време на летния трансферен прозорец. Досега единствената покупка на мърсисайдци е 17-годишният Сеп Ван Ден Берг. Германецът гледа на Алекс Окслейд-Чембърлейн и Райън Брюстър също като на нови попълнения.

" Вече имаме нови играчи. Окслейд-Чембърлейн и Райън Брюстър не играха през предходната година. Младите, които играха против Транмиър, също са нови играчи за нас. Трансферният пазар е отворен до 8 август. Ще забележим какво ще създадем, само че не мисля, че това ще бъде най-големият трансферен прозорец за нас ", съобщи Клоп.

Германецът се изрече извънредно ласкаво за 19-годишния Брюстър, който означи два гола за успеха с 6:0 над Транмиър. " Той е топ нападател... Много се веселя, че е при нас. Вярвам, че ще играе значима роля през тази година. Колко значима? Зависи и от него. Той може да играе на разнообразни позиции в офанзивата. В центъра е ОК, по крилата също е опция. Ще забележим по какъв начин тъкмо да го интегрираме в състава. Със сигурност той ще получи благоприятни условия ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР