Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп не скри разочарованието си

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Головете бяха ненужни, но иначе стана оспорван мач

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп не скри разочарованието си след загубата с 2:3 от Манчестър Сити и отпадането на отбора му от шампионата за " Карабао Къп ".

" Първите 15 минути бяха сложни, в действителност. Играхме в скица, с която не сме привикнали. В предсезонната подготовка бяхме пробвали Боби в центъра и Окслейд на крилото, което оказа помощ ненапълно. Впоследствие в хода на мача се постановиха промени.

Трябваше да се приспособяваме. Играхме плътно и имахме своите моменти, само че Ман Сити е супер, супер, супер тим, който прави всичко изключетелно добре. В халфовата линия трябваше да сме безусловно безгрешни. В първите 15 минути имахме компликации и това умъртви увереността ни.

Първото полувреме приключи добре, само че още при започване на второто получихме гол с първия удар. Това бе прелестно осъществяване на Марез, само че ние можехме да действаме по-добре в развиването на офанзивата.

Головете, които получихме, бяха ненужни. При третия гол тъкмо бяхме създали промяна и още не се бяхме организирали. Всички гледаха топката и чакаха Нейтън да завоюва единоборството, изключително откакто бяхме оставили сами двама играчи на Сити. Головете бяха ненужни, само че другояче стана оспорван мач, който бе сложен и за двата тима. Ние имахме положителни моменти и можехме да вкараме повече голове, само че резултатът е подобен и би трябвало да го приемем ", сподели Клоп.
 Манчестър Сити победи Ливърпул с 3:2 за Купата на лигата
Ман Сити победи в дуела против Ливърпул за Купата на лигата

Завързан мач на " Етихад "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР