Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Клоп: От време на време има и такива мачове ядосан съм

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си след изненадващата загуба от Суонси. „ Червените “ изгубиха от последния във краткотрайното класиране с 0:1 и по този начин заличиха отличните усещания от мача със Сити в предишния кръг, който отборът на Клоп завоюва зрелищно с 4:3.

„ Разочарован съм и сърдит, тъй като това не бе добър мач за нас. Загубихме всичко още през първото полувреме. Не успяхме да създадем това, което искахме. Това не се случва постоянно, тъй че не го чаках. Изненадан бях “, сподели след мача немският експерт.

„ Поставихме напрегнат тима на Суонси в края, само че не задоволително, с цел да отбележим. При последното състояние в мача, при което ударихме греда, нямахме шанс, само че даже и да бяхме изравнили, това отново щеше да бъде неприятен дуел за нас. От време на време се получават такива мачове, само че те в никакъв случай не идват в точния миг “, добави той.

„ Футболистите на Суонси се бореха за живота си, само че ние нямаме проблем с това. Нашият проблем беше придвижването ни в предни позиции. Не дойдохме тук за това довечера, тръгваме си без нищо и виновността за това си е напълно наша “, показа още мениджърът на Ливърпул. /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР