Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Клоп: Лош късмет, Салах е в болница

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от изгубения край в Шампионската лига. Мърсисайдци позволиха загуба с 1:3 от Реал Мадрид в решителния конфликт за трофея, а немският експерт отдаде провалянето на неприятния шанс.

Коледа подрани за Реал! Кариус му сервира 13-ата

Освен това Ливърпул даде свидна жертва още в самото начало на срещата. Голямата звезда на "червените " Мохамед Салах се контузи в 25-ата минута, което без подозрение се отрази на играта им.

“Поздравления на Реал Мадрид. Разбира се, че травмата на Салах изигра основна роля в срещата. Единоборството с Рамос бе много съществено и жестоко. Лош шанс с Салах. Контузията му наподобява в действителност сериозна. В момента той е болница, където минава скенер. Възможно е контузията да е в региона на ключицата или рамото. Това е доста неприятно за Мо, доста неприятно за нас, доста неприятно за Египет. Това е онази част от футбола, която по никакъв начин не харесва”, сподели Клоп.

Секунди след финала CR7 вся ужас в Реал: Беше ми хубаво тук

“Никога няма да разберем какво щеше да стане, в случай че Мо бе останал на терена. През първото полувреме играхме добър футбол, имахме положения, пресирахме противника. Нуждаехме се от малко повече шанс във финала. Ние не просто нямахме шанс, а ни споходи неприятен шанс. Мисля си по какъв начин е допустимо това да се случи тази вечер”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР