Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не иска да се говори

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не иска да се говори
Коментари Харесай

Клоп: Не искам да се говори за луди неща като спечелването на 4 купи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не желае да се приказва за опцията тимът му да завоюва четири трофея този сезон. Отборът към този момент подвигна Купата на Лигата, води борба за купата във Висшата лига, на крачка е от 1/4-финалите в Шампионската лига, а и е на 1/8-финал за Купата на Англия.

“Няма тим в история на британския футбол, който да е стигал до квадрупъл (б.р - четири купи), нали?! - реагира наставникът. - Дори Манчестър Сити, с класата, с която разполага от няколко години насам, не съумя да направи това. Това демонстрира какъв брой мъчно е такова нещо. Дори не би трябвало да се замисляме за такива луди неща”.

“Ако въпреки всичко хората считат, че имаме късмет, може би за тях това е комплимент към нас, само че аз не го одобрявам по този начин. Срещу нас до края на май ще се изправят в действителност мощни противници. Реалността е, че с цел да спечелиш нещо, би трябвало да си фокусиран единствено върху идната крачка, а не върху тази след нея. Това и правим”, добави Клоп.

Преди дни мърсисайдци надделяха Челси във финала за “Карабао Къп” след дузпи. Двата отбора изиграха интензивни 120 минути.

“Не мисля, че има някаква отмалялост измежду отбора, само че ще забележим. Много имам вяра на играчите си, само че в този момент ще се наложи да създадем някои промени”, анонсира треньорът.

В сряда Ливърпул го чака видимо лека задача във ФА Къп - домакинство против последния във Висшата лига Норич. “Уверен съм, че ще подходим съществено към двубоя”, спокоен е Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР