Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява всеки играч от неговия

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоява всеки играч от неговия
Коментари Харесай

Клоп: Всеки играч ще получи медал, дори да трябва да ги произведа аз

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп упорства всеки състезател от неговия състав да получи собствен златен орден в този шампионски за мърсисайдци сезон. Германецът не приема актуалната процедура, настояща в Премиър лийг, съгласно която медалът е обезпечен единствено в случай че даден футболист е записал най-малко пет мача през сезона. Иначе всеки тим, който става първенец, получава комплект от 40 медала, като множеството от тях отиват за играчите, покрили упоменатите критерии.

" Не знам кой е решил това. Дори и да имаш единствено един мач, би трябвало да получиш орден. Ако хората не схващат какъв брой значим е целият състав за това да спечелиш шампионата, то аз не мога да има оказа помощ. Ако си втори вратар и имаш по-малко мачове, отново си заслужаваш медала. Тренираш пет милиона пъти годишно и в случай че не го правиш на най-високо равнище, няма късмет да спечелиш шампионата. Някой е решил, че би трябвало да имаш пет мача за орден? ", разяснява Клоп.

Младите Неко Уилямс, Къртис Джоунс и Харви Елиът, на които Клоп твърди, че ще разчита доста за в бъдеще, досега имат единствено по два мача в Премиър лийг през този сезон.

" Тези момчета ще получат на 100% своите медали. Бих могъл самичък да ги произведа, в случай че е нужно. Или да дам личния си орден. Правилото обаче не е такова. Предпочитам от Премиър лийг да премислят правилото ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР