Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи емоциално изявление минути след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи емоциално изявление минути след
Коментари Харесай

Клоп през сълзи: Тази титла е за Далглиш и Джерард

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи емоциално изказване минути след спечелването на купата в Премиър лийг. Мърсисайдци станаха недостижими на върха, откакто досегашният първенец Манчестър Сити загуби с 1:2 от Челси. Клоп даде изявление за Sky Sports, в което показа вълнението си от триумфа. Германският експерт се включи от хотел в Ливърпул, като беше облечен с фланелка на " алените " и по време на диалога се просълзи от благополучие.

" Невероятно е! Емоцията е по-силна, в сравнение с можех да си показва. Знам по какъв начин Кени Далглиш ни поддържаше. Тази купа е за него и за Стивън Джерард. Те я чакаха 30 години. Момчетата от тима ви се възхищават и с помощта на изключителната история на клуба, написана от вас, беше елементарно да ги стимулирам ", обърна се Клоп към Кени Далглиш, който също се включи в предаването.

" Спечелването на купата е голямо достижение за моите играчи. Радвам се, че ги упражнявам. Аз съм тук единствено от 4,5 години, само че знам какво значи този триумф. Особено след тримесечната пауза, по време на оято никой не знаеше дали сезонът ще приключи. Вчерашният мач (4:0 против Кристъл Палас - б.р.) ми даде убеденост, че всичко ще е наред, а през днешния ден същото изпитаха и почитателите ни. Надявам се хората да останат по домовете си. Пандемията още не е свършила. Гледахме мача дружно с момчетата в хотела и в този момент ще се насладим на момента. Когато можем, ще честваме дружно с последователите ", продължи Клоп.

Ливърпул не беше ставал първенец от 1990 година, когато отпред на отбора беше Далглиш. Титлата е общо 19-а в историята на мърсисайдци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР