Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че нидерландецът Коди Гакпо

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че нидерландецът Коди Гакпо
Коментари Харесай

Клоп: Селекцията не е монополи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп загатна, че нидерландецът Коди Гакпо може да бъде единственото ново попълнение в клуба през януарския трансферен прозорец. Германецът сподели, че продължава да има религия в играчите си, а Ливърпул не може да играе монополи.

Мърсисайдци привлякоха Гакпо за 37 милиона лири от ПСВ Айндховен, откакто нападателят направи мощно международно състезание, в което вкара три гола за отбора на Нидерландия.

" Не желая да отчайвам никого, само че ние към този момент привлякохме един необикновен състезател като Коди Гакпо. Но към този момент прочетох заглавия кой ще бъде идващият в Ливърпул ", сподели Клоп преди мача с Брентфорд от следващия кръг във Висшата лига по-късно довечера.

" Ние не можем да играем като на монополи. Никога не сме го правили. Това е значима част от нашата философия. Имам цялостна религия и доверие на играчите и не мога да слагам непрекъснато под подозрение увереността им, търсейки други футболисти на тяхната позиция ",  сподели още Клоп.

Ливърпул завоюва последните си четири мача във Висшата лига, с което се изкачи до шесто място в подреждането, само че слабото показване на отбора преди международното състезание отдалечи мърсисайдци на 15 точки от водача Арсенал и на практика ги лиши от опция да се борят за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР