Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може и да се намира

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може и да се намира
Коментари Харесай

Клоп иска от Ливърпул да не изпуска парата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може и да се намира в най-хубавата си поредност, откогато пое тима, само че това не му пречи да желае още повече неизменност от момчетата си.

„ Червените” са непобедени към този момент в 18 следващи мача на всички фронтове, а в понеделник гостуват против един от отборите на дъното във Висшата лига – Суонси. Ако отборът завоюва гостуването на „ Либърти”, ще реализира 6-а поредна победа, което до момента не се е случвало на Клоп, откогато дойде на „ Анфийлд”.

Трима контузени се завръщат за Ливърпул

При състояние, че Ливърпул избегне провалянето и в понеделник, ще означи най-дългата си серия без загуба от 21 години насам. Най-доброто достижение в това отношение наброява 20 поредни мача.

„ Ако никой не ми беше споделил какъв брой постоянно не губим, несъмнено нямаше да виждам. Това всичко обаче е в предишното, а аз не се интересувам от него”, съобщи Клоп.

„ Можете да връщате лентата сезон след сезон, само че не и по време на акцията. Тогава това не е значимо. Ние усещаме, че се намираме в добър миг.”

Ван Дайк пред дебют за Ливърпул във Висшата лига

„ Виждам по какъв начин момчетата упражняват всеки ден и всичко наподобява добре, това е истината. Това е повода да играем по метода, по който го вършим досега. Всеки състезател на Ливърпул няма право да бъде на равнище в един мач, а след това в идващите два да не е по този начин. Трябва да играем мощно от самото начало, всеки ден и във всеки мач.”

„ Суонси? Това е просто идващият мач, а аз не мога да си показва елементарен дуел във Висшата лига. Гостуването против Суонси несъмнено няма да бъде леко”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР