Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да се раздели с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да се раздели с
Коментари Харесай

Шестима могат да напуснат Ливърпул след края на сезона, две от имената са изненадващи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да се раздели с шестима играчи от сегашния си състав, откакто сезонът завърши. Според " Мирър " четири от имената не будят никаква изненада, само че две от тях са непредвидени. Става дума за Наби Кейта и Дивок Ориги. Първият бе притеглен от Република България Лайпциг против първична сума от 52.75 милиона паунда, като на него се разпореждаха доста очаквания за халфовата линия на мърсисайдци. За момента обаче той не оправдава дадените за него пари и мъчно може да се пребори за титулярно място, въпреки че една от главните аргументи за това са многото травми, които го преследват през този сезон.

През лятото Ориги подписа нов контракт с клуба, откакто означи доста значими голове в Шампионската лига през предходната акция. Въпреки че има повече мачове през този сезон, въздействието на белгиеца е по-малко. Предвид обстоятелството, че таман подписа нов договор, а е и единствено на 24 години, Ливърпул се надява да вземе добра трансферна сума за Ориги, която да вложи в привличането на нови попълнения.

За останалите играчи от дълго време се приказва, че най-вероятно ще изоставен през лятото. Това са Лорис Кариус, Натаниел Клайн, Деян Ловрен и Джердан Шакири.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР