Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящите мачове за тима

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящите мачове за тима
Коментари Харесай

Клоп: Със сигурност не исках Порто за съперник

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява идните мачове за отбора му против Порто в 1/4-финалната фаза от Шампионската лига.

" Какво бих могъл да кажа? Падна се Порто, против който към този момент играхме и знаем какъв брой добър може да бъде. Крайният резултат от предходните ни мачове с тях в последна сметка беше чудноват - доста добър за нас, несъмнено, само че отново си беше необичайно. В ответната среща видяхме характера на Порто и качеството, с което разполагат.

Много надалеч съм от мисълта, че това е бил най-хубавият вид, тъй като това не е по този начин. Става дума за чоп, би трябвало да се подготвим за този съперник и ще мислим единствено върху това, когато подготовката ни стартира.
 Клоп: Отново сме измежду най-големите в Европа
Клоп: Отново сме измежду най-големите в Европа

" Момчетата ми обичат този шампионат "

Първото нещо, в което би трябвало да се увериш, е, че всеки от тима почита идния противник. Ще видите това от нас на 100 %. Знаем какъв брой първокласен отбор е Порто и ще би трябвало да изиграем тези срещи. Наши почитатели също са страхотни в това да показват почитание към противника ", сподели Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР