Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че следващия сезон тимът

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че следващия сезон тимът
Коментари Харесай

Клоп: Няма да защитаваме титлата, а ще атакуваме следващата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява, че идващия сезон отборът му го чака доста сериозна борба за продобиване на купата.

" Манчестър Сити, Челси и Юнайтед ще бъдат мощни идващия сезон. Те са в отлична форма. Тотнъм и Арсенал няма да спят, Лестър също. Няма да пазиме купата си, ще нападаме идната. Това, което постигнахме, е за историята ", показа Клоп.

Германецът съобщи, че ще е малко необичайно играчите му да получат шпалир на следващия ден, когато гостуват на Манчестър Сити: " Не съм сигурен, че в миналото ми се е случвало. Може би, преди много време в Германия. Това е прекрасен жест, само че нямаме потребност от него. "

Watch Jurgen Klopp’s pre-match press conference – Man City vs. Liverpool https://t.co/P9TmOJB4zj #Liverpool #PremierLeague #YNWA
— LFC News (@LFC_NewStories) July 1, 2020
" Спечелването на купата е един от най-хубавите моменти в живота ми - да знаем, че сме първенци на Англия. Не съм се тормозил за Сити. Може би, един път към мача с Лестър предходната година. Един път и в никакъв случай повече няма до направя. Става дума за нас и 38 мача в един сезон. Миналия сезон се борихме с тях до края. Фокусирани сме върху нашите мачове. Сега има огромна разлика в точките, само че не мисля, че сходно нещо ще се случи скоро ", показа още Клоп. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР