Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че е нормално да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира, че е нормално да
Коментари Харесай

Клоп: Това не е Плейстейшън, а истински футбол

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява, че е обикновено да прави ротации, изключително в интензивния интервал през декември. Германецът направи пет промени за дербито с Евертън, само че все пак отборът му завоюва с 5:2 и резервира задатъка си на върха на класирането.

" Това е време, в което се вършат промени. Когато си последовател, имаш своите “най-добри 11” и искаш те да играят от самото начало, само че това не е ФИФА или Плейстейшън. Трябва да вършим тези промени. Ако имаш опция, ги правиш ", разяснява Клоп.

Германецът съобщи, че има потребност от умни играчи, които да нямат проблем, когато не са на терена: " В този миг имаш потребност от интелигентен състав, хората най-малко с половин мозък. Не мога да изяснявам нещата всякога, те би трябвало да схващат без да има потребност да им споделям. За благополучие, ние имаме това. Шакири бе контузен два пъти и имаше потребност от време, с цел да се върне. По това време тимът завоюва съвсем всички мачове. Не чакам съвършенство, когато си на терена, само че чакам предпочитание да покажеш, че си задоволително добър и Шак направи тъкмо това. Не взимам решения преждевременно. Винаги има аргументи и момчетата ги схващат ".

Jürgen Klopp has explained our approach to the challenge of competing in the #ClubWC and #CarabaoCup in the same week.
— Liverpool FC (@LFC) December 6, 2019
Утре на Ливърпул му следва посещение на Борнемут, където играе Хари Уилсън. Крилото е благосъстоятелност на мърсисайдци и затова няма да вземе присъединяване в мача. " Доволен съм, че той няма да играе. Всеки фаул, който той извършва, е заплаха. Нямам подозрения в качествата му пред гола. Хари е в Борнемут, с цел да развие всичките си качества и го прави ", сподели Клоп по тематиката.  Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР