Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира битката за титлата

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира битката за титлата
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Не гледам мачовете на Сити и Челси с надеждата, че ще загубят

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, разяснява борбата за купата в Англия, която към този момент се очерта сред Челси, Манчестър Сити и мърсисайдци.

Разликата сред трите тима е едвам две точки. На " алените " им предстоят 9 мача в идващите 28 дни. Това не тормози германеца, само че и не очарова ексцентричния експерт.
 Машина! Салах реализира нещо, което никой не е правил от 17 години
Машина! Салах реализира нещо, което никой не е правил от 17 години

Голмайсторът на Ливърпул усъвършенства връх на Тиери Анри

" Невероятно е какъв брой добър би трябвало да си добър, с цел да спечелиш и един мач в шампионата. Това е шампионата с най-високо равнище. Не можеш да спечелиш купата през ноември и декември, само че евентуално може да я загубиш.

В момента не го виждам като борба за купата, само че е вълнуващо. Не виждам мачовете на Манчестър Сити или Челси с вярата, че те ще изгубят. Има доста мачове да се изиграят. Нека в този момент се концентрираме върху идващия.

Свикнали сме с сложната стратегия. Ще забележим по какъв начин ще е в средата или в края на декември, само че имаме непрекъснати диалози. Лудост е, постоянно е било полуда и постоянно ще бъде. Всичко е наред, до момента в който не стигнем до Коледа. Традиция е, разбирам това, само че е в действителност мъчно до края на декември ".
 Добри вести в лагера на Ливърпул
Добри вести в лагера на Ливърпул

Джо Гомес и Наби Кейта възобновиха треноровки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР