Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае да капитализира още един

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае да капитализира още един
Коментари Харесай

Клоп: Трудно ще е срещу Челси, но ние искаме купата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае да капитализира още един титли в историята на тима с него отпред. Както е известно, в сряда вечерта от 22,00 часа европейският клубен първенец ще мери сили с Челси за Суперкупата на Европа.

„ Червените” ще се изправят против лондончани на „ Бешикташ Парк”. Ливърпул пък записа триумф с 4:1 на старта във Висшата лига против Норич Сити, до момента в който Челси започва със загуба 0:4 от огромния зложелател на „ червените” – Манчестър Юнайтед.

„ Не знам за това какъв резултат може да окаже един мач върху различен, само че печеленето на мачовете постоянно оказва помощ. Винаги оказва помощ да печелиш и трофеи и всеки пита за това. Този мач няма общо със старта на сезона във Висшата лига – нашият беше безусловно окей. Играхме добре и против Ман Сити, дадохме огромен отпор и загубихме на дузпи. След това победихме Норич Сити с 4:1 в доста мощни 60 минути за нас и не толкоз 30. В сряда мачът ще е напълно друг, всичко ще е друго и всеки се готви като за край. Ние също би трябвало да сме сигурни, че сме подготвени за финал”, стартира 52-годишният управител, роден в Щутгарт.

„ Трябва да вземем някои дребни решения за нашия състав. Може да бъде ненапълно непредсказуем за нашия конкурент, само че никой не ти споделя това нещо. Ние също не знаем по какъв начин те ще играят, тъй че за какво те би трябвало да знаят ние по какъв начин ще го създадем, изключително в ранния стадий от сезона? Тук сме, всички са подготвени – да го направим”, продължи въодушевено Клоп.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР