Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли яснота относно състоянието на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли яснота относно състоянието на
Коментари Харесай

Клоп: Алисон е добре, поне вече може да яде

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли изясненост по отношение на положението на контузения вратар на отбора Алисон Бекер. Тази заран се появиха информации, че контузията на бразилеца е по-тежка от първичните прогнози и той ще отсъства повече от осем седмици, каквито бяха първите прогнози.

На конференцията си преди мача с Арсенал обаче, Клоп осведоми, че вратарят се усеща все по-добре, само че никой в клуба не е поставял съответна дата за завръщането му. Германският познавач призна, че Алисон към този момент не употребява патерици, което е добър знак за възобновяване му.

Клоп се пошегува още, че за жалост няма да може да употребява титулярния си вратар за мача с Арсенал в събота.

„ Алисон не е покрай завръщане в игра. Никой не ми е споделил да го имам поради за подготовка през днешния ден или за мача на следващия ден. Днес обядвах с него, тъй че най-малкото може да се храни”, разяснява на смешка Клоп.

„ Той наподобява добре. Намира се в добра форма, в положително въодушевление, само че ще отнеме време. Не знам какъв брой тъкмо, не знам точна дата. Никой не ми е споделил точна дата, само че и ние не сме питали никого”, показа още той.

„ Искаме да му дадем нужното време. Изглежда добре. В началото той използваше патерици, което е обикновено за травмата, която има. Тях обаче към този момент ги няма, той към този момент върви обикновено и води напълно разнообразни тренировки в съпоставяне преди една седмица. Оттук нататък всичко би трябвало да мине бързо, само че какъв брой бързо, аз не знам”, сподели още Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР